Цогцолборын гадна эко орчинг сайжруулж, өнгө үзэмж нэмэх зорилгоор цагаан петуния, зинния, эрвээхэй хүрэн, мандарваа, ухаан улаан эрвээхэй зэрэг цэцгийн мандлын үрсэлгээг хийж дуусгалаа.
Мөн цогцолборын харьяа
“Од” зуслангийн 1.1 га талбайд тариалах
байцааны үрсэлгээ, шар хүрэн манжин, лууван, бөөрөнхий сонгино, төмс, салатны
навч, редиск, 20х6 хэмжээтэй хүлэмжинд тарих өргөст хэмх, улаан лооль,
чинжүүний үрсэлгээг эко клубын хүүхдүүдийн хамт хийж хаврын тариалалтын
бэлтгэлийг хангалаа.
No comments:
Post a Comment